Return to site

3 vragen aan: Marrije Prins

Programmamanager HeldCare 

De deelnemers van HeldCare 2017 zijn bekend. Wat staat ze nu te wachten?
“Een rollercoaster ride richting een groeiplan voor de komende drie jaar! 9 maart start het Verdiepingsprogramma en daarin gaan ze in sneltreinvaart aan de slag met hun businessmodel; hoe halen ze daar meer uit? Ze verdiepen zich in hun huidige en mogelijk nieuwe klanten; hoe kunnen ze beter aansluiten bij hun behoeften? En ze gaan aan de slag met het meten van hun impact; welke impact hebben ze nu echt? Het wordt een fantastische tijd vol inspiratie, inzichten en aha-momenten!”

Wat is er anders ten opzichte van vorig jaar?

“We hebben dit jaar een deelnemersgroep met eenzelfde focus, namelijk het versterken van de zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen. Ik ben benieuwd hoe die focus zijn uitwerking heeft. Ik verwacht dat de deelnemers elkaar gaan versterken en ik hoop dat er onderlinge samenwerkingen gaan ontstaan.”

Waar kijk je in het programma het meeste naar uit?
“Onze eerste Verdiepingsdag. Dan leren we de deelnemers echt kennen. En zij elkaar. Vorig jaar hoorden we tijdens de borrel na afloop dat de groep zich al “echt een groep voelde” en dat vond ik een fijn compliment. Veranderingen in de zorg komen niet van individuele ondernemingen, maar door slimme samenwerkingen tussen gelijkgestemde organisaties die elkaar aanvullen. En daar creëren wij graag het juiste klimaat voor.”

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling die de deelnemers doormaken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: http://eepurl.com/ctN0zj of volg ons via facebook en twitter.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK